賽馬世界

投票標題: 近十年打吡,邊屆最強?(轉帖討論下,加埋2012年)  (單選)
參與投票的會員:

WinKey   timothyhin   taxi2003   BlackJack21   帶來吉利   飛神   ★麻雀佬★   kewell   旅遊領隊   春田花花幼稚園   souphen   阿仙奴   巴里斯   poiuy   antony_fai   週日寧靜   冼馬田   魚仔餅   ユюユ   木奇異   raulwong1   不二   ivoryss   ho8888   張文昌   金碧明珠   chauchunsing   小武士   戶田惠梨香   jintinc   biofather   ☆STAN★   J10A   細B   長毛   馬俠   yuricylau   lovexjapan08   dennis2299   阿彌   blocking8964   kit829   lawhoiyin9   喜蓮福星   慧星劍   ryhme1   大關刀   mR.偉   kunkiyt   TOMAA84   Fastnet   Jacobee   小提琴手   駿先鋒   abc1823   大大   CJ.   路支   天使小帕   Dan   Slipknot.   光輝深處   謝老四   azrael1001   天机   lun108   快樂八十   samsonchuen   LoveSS   JEFFCHAN  
2012 Fay Fay 陽明飛飛
  2 (2.82%)
2011 Ambitious Dragon 雄心威龍
  23 (32.39%)
2010 Super Satin 極品絲綢
  1 (1.41%)
2009 Collection 閒話一句
  5 (7.04%)
2008 Helene Mascot 喜蓮福星
  1 (1.41%)
2007 Vital King 活力金剛
  1 (1.41%)
2006 Viva Pataca 爆冷
  2 (2.82%)
2005 Vengeance Of Rain 爪皇淩雨
  26 (36.62%)
2004 Lucky Owners 幸運馬主
  5 (7.04%)
2003 Elegant Fashion 勝威旺
  1 (1.41%)
2002 Olympic Express 奧運精神
  4 (5.63%)

標題: 近十年打吡,邊屆最強?(轉帖討論下,加埋2012年)
Fastnet
虛擬馬主

UID 6016
精華 0
積分 0
帖子 4793
港元 1302 萬
存款 0 萬
聲望 488
閱讀權限 20
註冊 18/3/2011
來自 紅軍俱樂部
論近十年既最強打比頭馬我揀爆冷,
水準我就揀雄心威龍個屆

頂部
冼馬田
虛擬馬主
我係唔怕D契弟H

UID 2560
精華 0
積分 3
帖子 4053
港元 -303 萬
存款 10 萬
聲望 576
閱讀權限 20
註冊 6/3/2006
來自 因為我最契弟
呢個TOPIC我地0係賽馬台都有講,其實上屆打比十四隻馬平均水準係幾高,但不過畀唔係最好果隻贏左而已﹗﹗

死啦,次次都係d盟友出黎幫你擋駕,自己就9縮,你枉為RW長老啦,契弟﹗

至於條死傻仔,本來都追擊你都有點悶,但既然你咁勇武,我唯有奉陪到底

頂部
冼馬田
虛擬馬主
我係唔怕D契弟H

UID 2560
精華 0
積分 3
帖子 4053
港元 -303 萬
存款 10 萬
聲望 576
閱讀權限 20
註冊 6/3/2006
來自 因為我最契弟
呢個TOPIC我地0係賽馬台都有講,其實上屆打比十四隻馬平均水準係幾高,但不過畀唔係最好果隻贏左而已﹗﹗

死啦,次次都係d盟友出黎幫你擋駕,自己就9縮,你枉為RW長老啦,契弟﹗

至於條死傻仔,本來都追擊你都有點悶,但既然你咁勇武,我唯有奉陪到底

頂部
kaosen
虛擬馬主

UID 5927
精華 0
積分 0
帖子 13398
港元 -100 萬
存款 0 萬
聲望 170
閱讀權限 20
註冊 12/12/2010

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 19/3/2012 11:41 PM 發表
今屆肯_定最廢

? 得包連贏個兩隻廢炸   你就肯_定最廢

頂部
mR.偉
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17075
港元 901 萬
存款 10 萬
聲望 3
閱讀權限 20
註冊 30/11/2009
來自 鳥托邦

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 31/12/2012 12:00 AM 發表

上屆無跑果隻,我睇將來成就反而最高(如果多名利跑唔番的話)

頂部