賽馬世界

標題: 公告:有關飛神被暫時禁言一事
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11839 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
公告:有關飛神被暫時禁言一事

簡單地說明,

過去一個星期, 對於有關大亨既條例改善,
我付出左好多時間同心機, 都有採用大家的意見
我知 每一件事都一定唔會做到個個都皆大歡喜
但係點解唔可以 平心靜氣去慢慢傾,
係要攪到個個都以為出現恐佈襲擊咁呢?

如果大家為個遊戲好, 或者為左個網站好,
有任何意見, 我樂意聆聽, 都樂意付出時間, 一步一步去改善
呢個論壇已經好耐冇處分過會員, 除左賣廣告, 或攻擊論壇等等,
我已多次在公告中有意無意提及, 希望大家唔好做一D 惡意攻擊網友既行為,
都已經係本壇唯一守則,

係咪資深會員就可以周圍燎起火頭呢?
http://racingworld.no-ip.org/viewthread.php?tid=119458&extra=&page=5
如果你係駿先鋒, 你又有冇難受呢?
因此我決定把 飛神 暫時禁言
否則我根本冇時間再去攪好現有的工作, 回答大家的問題
都希望得到大家體諒, 現已放行, 歡迎飛神繼續提供意見

如果running兄 或 大家認為我做得不好的,
我樂意道歉, 因為我都是人, 都會衝動, 都會有感受
但我只希望大家討論時, 可以理性一點, 客觀一點,

如果呢個網站大家係覺得OK既, 多謝繼續支持,
如果呢個網站大家係覺得唔掂既, 我只可以說咁多年以來, 我已努力過,
謝謝大家

頂部
智弱網民
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3589
精華 1
積分 0
帖子 3779
港元 4247 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 22/2/2007
西堅夠成日撩火頭,如果撩火頭要ban排隊都未輪到飛神,不合理判决
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36363
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
你估真係ban咩,入去飲杯咖啡出番黎啦.

冷靜之後咪幾好
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World
呢件事過咗去就算啦,其實我係理解執法尺度好難拎得準,我相信今次主席只係無心之失,冇咩特別目的,希望大家可以理解。

頂部
光仔
虛擬馬主

UID 3482
精華 0
積分 0
帖子 9961
港元 1341 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20