賽馬世界

投票標題: 支唔支持方駿暉鬧韋達?  (單選)
參與投票的會員:

EternitY     畢菲特   S.WEEK   吉兆   kamkam   taxi2003   帶來吉利   industrialist   月亮之子   君子   飛神   kewell   春田花花幼稚園   沙維奧拿   李澤楷   雞仔   lauyin   贏馬人   巴里斯   poiuy   thankheavens   miracle   suzuka   週日寧靜   冼馬田   櫻花   元朗高橋涼介   魚仔餅   列高力   西人堅   live   小野伸二   ユюユ   木奇異   citydaner   wp123456   boycheng   星岡勇   終身美麗   大黃蜂   魔術師   Sweety   吉野名捕   suzukapeter   大力婆   小武士   光仔   csk   細B   阿源   阿彌   blocking8964   dee   ryhme1   社長   fok003436   駿乂威   kunkiyt   Jacobee   小提琴手   光輝深處  
支持
唔支持
對不起,您無權投票。

標題: 支唔支持方駿暉鬧韋達?
kunkiyt (天使化身)
活躍會員
馬神

UID 5835
精華 0
積分 0
帖子 589
港元 233 萬
存款 10 萬
聲望 43
閱讀權限 10
註冊 27/9/2010
來自 紅軍俱樂部
韋達邊一次出賽D馬唔係熱門之一...仲有匹馬去唔到都有好多原因..唔可以怪哂韋達一個人..邊有騎師會唔想WIN...鬧人個個真係多於:rrr:
頂部
Running
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World
回復 #21 kunkiyt 的帖子

噚晚「多益善」個case最值得去講

o的人話隻馬咁有前速做乜唔放?問題係同場咁多快馬你仲搶,咪等同死得更快?

到時如果燒乾晒o的「自命正義評馬人」就會話:「咁多快馬做乜走去搶?點都要留住衝一段啦!」:jjjj::abcde:

頂部
yinho (Carson)
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」  
UID 3397
精華 0
積分 0
帖子 4171
港元 16 萬
存款 10 萬
聲望 3
閱讀權限 20
註冊 11/11/2006

QUOTE:
原帖由 <i>Running</i> 於 10/2/2011 04:14 PM 發表<br />
噚晚「多益善」個case最值得去講<br />
<br />
o的人話隻馬咁有前速做乜唔放?問題係同場咁多快馬你仲搶,咪等同死得更快?<br />
<br />
到時如果燒乾晒o的「自命正義評馬人」就會話:「咁多快馬做乜走去搶?點都要留住衝一段啦!」 ...

<br />
我覺得韋達無論點跑.....最終輸左都係會鬧
就好似你咁講:llll: :llll:

BLuF8NCv1Mk
yBdIK7lyP5U
CAlgVYzj5tM
5_bn4VjD4WI
ZutiIboxkeA
QfJir72991I
Xpg4QoFR1OY
頂部
活躍會員
馬神

UID 5835
精華 0
積分 0
帖子 589
港元 233 萬
存款 10 萬
聲望 43
閱讀權限 10
來自 紅軍俱樂部
支持Running兄的講法:gggg: :ccccc:
頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場
幾年啦......方塊hi完全冇進步:zzz: :zzz: :fff: :fff:
一味識鬧,咁夠叻,你自己騎囉......你老未化hi:zzz: :zzz: :fff: :fff:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
kururu
活躍會員

UID 2199
精華 0
積分 1081
帖子 1897
港元 1925 萬
存款 10 萬
聲望 58
閱讀權限 10
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 10/2/2011 08:17 PM 發表

一味識鬧,咁夠叻,你自己騎囉

應該話佢呢啲人就係鬧人鬧得差搞到其他人以為識騎先可以鬧人

事實上最識騎馬嘅人應該反而係最冇資格鬧人騎得差:jjjj:

唔係個個好似你咁好收養見到自己捧隊波踢得屎都唔會鬧球員踢得差:tttt:

雖然俾錢賭同真心捧應該係兩回事:tttt:

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29092
港元 2293 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 kururu 於 11/2/2011 11:17 AM 發表

應該話佢呢啲人就係鬧人鬧得差搞到其他人以為識騎先可以鬧人

事實上最識騎馬嘅人應該反而係最冇資格鬧人騎得差:jjjj:

唔係個個好似你咁好收養見到自己捧隊波踢得屎都唔會鬧球員踢得差:tt ...

都o岩
不過呢 d 唔係最重點問題
佢最大問題都係 同其他9up評馬人一9樣,
今日的我打倒昨日的我 :jjjjj:
同埋 鬧馬會雙重標準時 自己又雙重標準 :yyy:

例如均速轉後追呢樣野 係佢自己 up 出黎, 明顯的事實
冇出頭馬 / 久未出頭馬 轉跑法試係好合理
而 質新馬 根本就未確立到跑法, 轉跑法都合理

文武維揚賽前話守3位跑 佢肯定又鬧爆啦 :yyy:
但只要佢買左 ge 馬 唔係摩西過紅海咁讓路比佢中
只要佢覺得係要放, 就唔比地轉後追, 總之就係佢中曬佢知曬 :iiii::abcde:

例如歐洲駿馬 9檔局放頭果次啦
係啊 隻馬係居中馬 5-7位
※......抽左外檔 仲守5-7位 咪3,4疊 lor, :kkkkk:
要克服唔係隊前放就留到最尾埋去 ga la,
但只要佢買左 佢覺得會摩西過紅海埋到去架 :abcde::yyy:

柏高又中
頂部
poiuy
版主
醬醬,阿7ki7ki棒棒醬醬

UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 24654
港元 6691 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100
註冊 10/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 11/2/2011 12:03 PM 發表

例如歐洲駿馬 9檔局放頭果次啦
係啊 隻馬係居中馬 5-7位
※......抽左外檔 仲守5-7位 咪3,4疊 lor, :kkkkk:
要克服唔係隊前放就留到最尾埋去 ga la,
但只要佢買左 佢覺得會摩西過紅海埋到去架 :abcde::yyy:

我都只係見過好多人插但第一次見到呢段野:yyy: :jjjj:

臣本 DJ, 打碟於澀谷
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29092
港元 2293 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
謹記, 有冇賭錢 、 你係咪捧果隊波 / 果隻馬
同你客唔客觀係冇關係 ge
你捧佢買左佢都可以好客觀

賭左唔等於唔客觀 lor, fans 唔等於唔客觀 lor
你捧布力般 大讚果時舒利亞好波 唔等於你唔客觀

係方駿閪條木咀要為自己立道理高地
先至話 自己冇賭 就點點點客觀姐
挑, 佢轉個頭又話 d 小組唔賭 又唔明馬迷乜乜乜架啦 :yyy:
呢 d 咪 佢講曬 lor :yyy: :yyy:

柏高又中
頂部
kururu
活躍會員

UID 2199
精華 0
積分 1081
帖子 1897
港元 1925 萬
存款 10 萬
聲望 58
閱讀權限 10
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 11/2/2011 12:11 PM 發表
謹記, 有冇賭錢 、 你係咪捧果隊波 / 果隻馬
同你客唔客觀係冇關係 ge
你捧佢買左佢都可以好客觀

賭左唔等於唔客觀 lor, fans 唔等於唔客觀 lor
你捧布力般 大讚果時舒利亞好波 唔等於你唔客觀

係方駿 ...

賭左只係輸就可以怪自己冇眼光
捧就多數唔會見自己隊波差就轉會:yyy:

不過對於fans嚟講
你見到我同一眾紐迷(唔係RW嘅紐迷)動不動就嗌降班就知咩事:eee:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29092
港元 2293 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 11/2/2011 12:09 PM 發表

我都只係見過好多人插但第一次見到呢段野:yyy: :jjjj:

排外檔 中置5-7位唔上唔落又話 人地半 dup X
試放頭克服又鬧
留後攝埋欄又鬧做咩留後
咁你教下大家要點跑啦 阿方生 :jjjjj:
佢真係以為自己係馬場先知 識摩西過紅海 lor :iiiii::iiiii::iiii::yyy:

但老巫外檔果 d 順其自然佢又唔※ ga wor
老巫亂跑之頻率度 大家有眼睇真係離曬譜
都唔只外檔 tim, 咩檔都可以外疊果度好野
有疊數騎師王買 我一定長追 lor :yyy:

用番佢自己 ge 詞句啦....果獲 佢用曬 d 奶力去※韋達 :bbb::fff:
平時老巫果 d, 經常性輕度力度講就算, 中等力度都少
唔知點解呢可 :yyy:

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29092
港元 2293 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 kururu 於 11/2/2011 12:17 PM 發表

賭左只係輸就可以怪自己冇眼光
捧就多數唔會見自己隊波差就轉會:yyy:

不過對於fans嚟講
你見到我同一眾紐迷(唔係RW嘅紐迷)動不動就嗌降班就知咩事:eee:

一 d d 人啦
講個世界公認 ge 事實出黎, 都可以比人話
你係 fans 就唔客觀 講乜都得
我響度都為左咁樣而拗 law 要 :yyy:
叔叔我不行了 :yyy:

柏高又中
頂部
kururu
活躍會員

UID 2199
精華 0
積分 1081
帖子 1897
港元 1925 萬
存款 10 萬
聲望 58
閱讀權限 10
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 11/2/2011 12:39 PM 發表

一 d d 人啦
講個世界公認 ge 事實出黎, 都可以比人話
你係 fans 就唔客觀 講乜都得
我響度都為左咁樣而拗 law 要 :yyy:
叔叔我不行了 :yyy:

不過最後都要講番

「咁掂你自己去騎」呢類arguement真係用係方塊龜呢啲人度先會係有可能valid到:tttt:
頂部
Running
虛擬馬主

UID 2195
精華 36
積分 1352
帖子 25073
港元 2750 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around the World
回復 #31 西人堅 的帖子

上次閃耀小子老巫拉到阿媽都唔認得,佢都好似乜叉都冇講。:jjjj:

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29092
港元 2293 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 Running 於 11/2/2011 04:18 PM 發表
上次閃耀小子老巫拉到阿媽都唔認得,佢都好似乜叉都冇講。:jjjj:

駿威上場老巫塞到發癲又唔見佢用中等力度鬧 :yyy:

柏高又中
頂部
活躍會員
馬神

UID 5835
精華 0
積分 0
帖子 589
港元 233 萬
存款 10 萬
聲望 43
閱讀權限 10
來自 紅軍俱樂部
一句到尾..呢個世界上真係咩人都有:ppp:
頂部
hippoman
一星會員

UID 5983
精華 0
積分 0
帖子 5
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 10/2/2011

QUOTE:
原帖由 Running 於 10/2/2011 04:14 PM 發表
噚晚「多益善」個case最值得去講

o的人話隻馬咁有前速做乜唔放?問題係同場咁多快馬你仲搶,咪等同死得更快?

到時如果燒乾晒o的「自命正義評馬人」就會話:「咁多快馬做乜走去搶?點都要留住衝一段啦!」 ...

用雅雪例子: 佢會話 "你放左輸左我就服....".
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36329
港元 6505 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 11/2/2011 12:28 PM 發表

排外檔 中置5-7位唔上唔落又話 人地半 dup X
試放頭克服又鬧
留後攝埋欄又鬧做咩留後
咁你教下大家要點跑啦 阿方生 :jjjjj:
佢真係以為自己係馬場先知 識摩西過紅海 lor :iiiii::iiiii::iiii::yyy:

...

老巫後台係咩先,佢夠膽再插??:fff:
頂部