標題: [開台-Openradio]2007年12月1日賽馬日節目回顧 及12月5日賽馬夜問馬留言區 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 30/11/2007 09:26 PM     標題: [開台-Openradio]2007年12月1日賽馬日節目回顧 及12月5日賽馬夜問馬留言區

(主持:楊駿,魔術師,Randy)

今集河馬仔繼續放假,下星期回來陪大家.今集又楊駿,魔術師及Randy三人講下第一,二,九場心水選擇.頭場九隻馬係唔係正路到震?華忠寶十一檔又買唔買得過?卓爾不凡縮程又如何?<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:
1.實業輝煌
2.爆燈
3.合力齊心
4.百利旺
5.馬霸龍
6.喜聚寶
7.浪濤峰
8.拔尖兒

http://www.openradiohk.com/archive/prog-20/horse-20071130-119.mp3

(如各位想問我們週日出賽馬匹之看法及前景,請PM或留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每集大約講兩匹)

為 達 至 開 放 的 目 的,提倡知 識 共 享 和 意見交 流 , 本 台 所 有 節目,除特別註明以外,均採用CreativeCommonsAttribution-NonCommercial-NoDerivs2.5License版權形式 免費發 放。本台 歡 迎 聽眾和 網 友互 相 分 享、 轉 播 、 或 錄 播 , 作教育、學術研究、個人、及非 牟利用途,以 作 廣 傳, 而 無 須 預 先 向 本台 申請或 得 到 書 面批 准 。但本台保留國際法中對著作者(Author's Right) 的 權利 , 未 經 開 台 書 面 批 准,嚴禁 改動、轉變、或改作本台作品,亦禁止 為 牟利或 商 業 目 的 而 使 用 本 台 作 品 ,和 嚴 禁 售 賣本台作品。為了尊重知識產權和主持人 的創 作成 果 , 任 何 人 使 用 本 台 作品 , 必 須 註 明 出處。所有轉播或錄播必須在合乎香港 特別行 政區法 律 之 下 進 行

作者: Running    時間: 30/11/2007 11:48 PM

先問魄力寶,唔該:eee:
作者: 魚仔餅    時間: 30/11/2007 11:48 PM

問喜定來,thx:loveliness:
作者: yinho    時間: 30/11/2007 11:52 PM

再問將臣三號,上1800點睇
作者: Running    時間: 30/11/2007 11:58 PM

點解我聽到有人打牌o既?:ccc:
作者: yinho    時間: 30/11/2007 11:59 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/11/2007 11:58 PM 發表

有咩特別問題:lll: :lll:
作者: 魚仔餅    時間: 1/12/2007 12:00 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 30/11/2007 11:58 PM 發表

有無聽到上、碰或食糊呀:fff:
作者: Running    時間: 1/12/2007 12:01 AM

QUOTE:
原帖由 yinho 於 30/11/2007 11:59 PM 發表

有咩特別問題:lll: :lll:

o岩o岩個Part係幾鐘意o個Part:ppp:
作者: randysiu    時間: 1/12/2007 12:04 AM

QUOTE:

其實每集錄音,我們家中的背景聲音都揮之不去,謹此致歉
作者: 河馬仔    時間: 1/12/2007 12:05 AM     標題: 回復 #5 Running 的帖子

我聽到有清一色,好似係清對,雞七平八加埋對對三番夠爆棚
作者: 河馬仔    時間: 1/12/2007 12:13 AM

呢D係配音來,增加一些大戰氣氛嘛!

諗到噃,下隻叫爆棚!
作者: EternitY    時間: 1/12/2007 10:42 AM

想問怒火優勢。:eee:
作者: 河馬仔    時間: 2/12/2007 06:36 PM

是日三位主持之提供及賽果:

第一場:
楊駿:7荊山玉-1爆發力-4海中寶-6快活英雄(中位置Q派$76.0)
魔術師:1
爆發力-3首瞻一線-4海中寶-7荊山玉(中位置Q派$108.5)
Randy:7荊山玉-1爆發力-4海中寶-8智勇非凡(唔中)
賽果:3-6-4-1

第二場:
楊駿:9馬駿寶-1華忠寶-11勁駿-5快上快(中三重彩派$1208.0,單T派$229.0,正Q派$127.0)
魔術師:9
馬駿寶-11勁駿-5快上快-1華忠寶(中三重彩派$1208.0,單T派$229.0,正Q派$127.0)
Randy:2紅噹噹-1華忠寶-10劍如虹-11勁駿(唔中)
賽果:5-9-11-2

第九場:
楊駿:14實業輝煌-4寶樹多盈-1卓爾不凡-3合力齊心(唔中)
魔術師:14
實業輝煌-4寶樹多盈-1卓爾不凡-9(唔中)
Randy:11天威-1
卓爾不凡-4寶樹多盈-8元武者(唔中)
賽果:10-1-2-8

作者: 河馬仔    時間: 2/12/2007 09:07 PM

如有人問馬請12月3日晚寫出來,謝謝您:eee:
作者: asiadragon    時間: 3/12/2007 04:23 PM

想問超力好&超力威 thx....
作者: jintinc    時間: 3/12/2007 06:58 PM

卓暉,旅英名駒
用岩田康誠同韋羡妮點睇
thx~
作者: 古惑天王    時間: 3/12/2007 07:02 PM

精勇 thx
作者: 楊駿    時間: 3/12/2007 08:22 PM

10點截止,仲有無呀 :loveliness:
作者: 楊駿    時間: 3/12/2007 08:24 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 1/12/2007 12:13 AM 發表
呢D係配音來,增加一些大戰氣氛嘛!

諗到噃,下隻叫爆棚!

千萬唔好,何生澳馬隻馬叫「爆棚」,處女出局。
作者: DrEAm    時間: 3/12/2007 10:00 PM

3場 大師傅

4場 揚洋
作者: 小野伸二    時間: 3/12/2007 10:00 PM

1場重疊歡笑
作者: 翼    時間: 3/12/2007 10:01 PM

愛拚者贏:jjjj:
作者: DrEAm    時間: 3/12/2007 10:06 PM

QUOTE:
原帖由 於 3/12/2007 10:01 PM 發表
愛拚者贏:jjjj:

主持吾會吾比掛?:lll:
作者: randysiu    時間: 3/12/2007 10:07 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 3/12/2007 10:06 PM 發表

主持吾會吾比掛?:lll:

放心,以上的全數解答

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0