賽馬世界

標題: 零用錢

版主
明日 晴 ~ (Little Amapola)

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2008  
UID 2144
精華 2
積分 836
帖子 7020
港元 1048 萬
存款 10 萬
聲望 105
閱讀權限 100
註冊 29/12/2005
來自 「華麗國度」

QUOTE:
原帖由 飛神 於 1/1/2008 09:33 PM 發表

如果全盛的勝哥...做野:fff:

薛達志,保持隻馬的狀態可以去到邊:gggg: 上年ko完好利威..立即冇哂..
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 於 1/1/2008 09:31 PM 發表

:lll: 好爸爸最可能輸係跑道上被人偷

如果好爸爸輸, 當中一定有神力作怪 :zzz:

頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25744
港元 1851 萬
存款 10 萬
聲望 65
閱讀權限 20
註冊 26/4/2006
來自 Another Story

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/1/2008 09:34 PM 發表

高耀之星負130幾磅都一樣響最後位置沖殺上來~~

零用錢負得起重磅先再講~~~~:loveliness:

其實隻馬應該唔係唔負得重磅既..

睇番以前馬房係胡森加埋主戰係韋達既時候..

而家既跑法同練馬師都有所改變,再俾多個機會佢都未遲..

不過我都唔知佢幾時先有機會負重磅跑1400啦..我諗神仙都唔會俾呢個機會出現:yyy:
頂部

版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2008  
UID 2144
精華 2
積分 836
帖子 7020
港元 1048 萬
存款 10 萬
聲望 105
閱讀權限 100
來自 「華麗國度」

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 1/1/2008 09:36 PM 發表

:lll: 一定要神力先會輸?
頂部
randysiu
禁止訪問

UID 4147
精華 0
積分 0
帖子 2124
港元 446 萬
存款 0 萬
聲望 5
閱讀權限 0
註冊 2/11/2007

QUOTE:
原帖由 阿源 於 1/1/2008 09:30 PM 發表

我覺得爆冷應該會出黎爭取三冠馬王.平磅跑千六應該有三甲.上季爆冷董事盃第三,但係一,二
名既好利威同終身美麗依家都未出得.我覺得俊歡騰,勝利飛駒,紙醉金迷都明顯唔係好爸爸對手,
唯一變數就係爆冷.

爆冷已經一再証明縮唔番千六...:ppp:
頂部
飛神
版主

UID 2175
精華 3
積分 1867
帖子 17094
港元 6747 萬
存款 0 萬
聲望 13
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 希望之園

QUOTE:
原帖由 於 1/1/2008 09:37 PM 發表

:lll: 一定要神力先會輸?

NEVER:loveliness:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 飛神 於 1/1/2008 09:34 PM 發表

任何場地不拘:fff:

零用錢變化地仲係不明狀態~~~

時得時唔得~~~:ddd:

而且2隻馬跑法都唔同...一直大後上馬,零用錢係居中~~~

話唔定呢場已經係零用錢最後一場頭馬~~~:fff:
頂部
raulwong1
活躍會員

08-09年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團
大家睇馬既角度真係好窄= ="
呢隻零用錢唔再係以前的零用錢了......
以前燦惑未熟果陣咪又係1400都唔得0 0"
熟左果陣1400係首本之一TIM.....
加上今場D難度明顯好高~!!
點解你地只係圍繞住佢係贏在輕磅,只識跑1400咁呢???
好爸爸今年贏國際賽D對手好強嗎??
根本係近年最水的一場....
大部份香港代表唔係未得就退化緊- -"
藝術貴寶又跑唔到自己本身個水準....
大將領又大塞車....
奇速達只係隻3YEARS馬,威水史又唔係好多~!贏在個騎師先跑第2的~!
加上果日都大利後上......= ="
我絕對唔覺好爸爸勁得去邊= =".......
根本時勢比佢贏- -

最愛三寶----->1.告魯夫
                   2.電子麒麟
                   3.好利威

頂部
timothyhin
虛擬馬主

UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
認真講呢場跑p果兩隻上番1600絕對有能力贏番零用錢:ggg:
頂部

版主

UID 2144
精華 2
積分 836
帖子 7020
港元 1048 萬
存款 10 萬
聲望 105
閱讀權限 100
來自 「華麗國度」

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 1/1/2008 09:39 PM 發表
點解你地只係圍繞住佢係贏 ...

但依家又未見得零用錢有幾勁.
千4 同千6可以差好遠:lll:
頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 1/1/2008 09:39 PM 發表
認真講呢場跑p果兩隻上番1600絕對有能力贏番零用錢:ggg:

咁你地放長雙眼睇下你地自己既眼光係幾咁膚淺,幾咁窄吧0 0:ggg:

2.電子麒麟
                   3.好利威

頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 1/1/2008 09:36 PM 發表

其實隻馬應該唔係唔負得重磅既..

睇番以前馬房係胡森加埋主戰係韋達既時候..

而家既跑法同練馬師都有所改變,再俾多個機會佢都未遲..

不過我都唔知佢幾時先有機會負重磅跑1400啦..我諗神仙都唔會 ...

下次入場不妨留意下隻零用錢條腰係唔係特別幼~~

以前前輩教落呢d馬係特別唔識負重磅~~:fff:

順便睇埋隻勁好係唔係都一樣~~:eee:

不過今場零用錢好厲害,全程無cover都竟然交出如此後勁,絕對係技術性擊倒~~:ccccc:
頂部
過關王
一星會員

UID 4253
精華 0
積分 0
帖子 11
港元 356 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 27/12/2007

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 1/1/2008 09:39 PM 發表
點解你地只係圍繞住佢係贏 ...

最起碼就係狀態未十足下贏哂你地..........
下次狀態十足..............
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/1/2008 09:38 PM 發表

零用錢變化地仲係不明狀態~~~

時得時唔得~~~:ddd:

而且2隻馬跑法都唔同...一直大後上馬,零用錢係居中~~~

話唔定呢場已經係零用錢最後一場頭馬~~~:fff:

依加只係負重呢個問題未解決.....不過睇嚟都係死症:ooo:
頂部
timothyhin
虛擬馬主

UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 1/1/2008 09:41 PM 發表

咁你地放長雙眼睇下你地自己既眼光係幾咁膚淺,幾咁窄吧0 0:ggg:

神仙肯搏............殺龜者可能係佢:jjjj: :jjjj:
頂部
過關王
一星會員

UID 4253
精華 0
積分 0
帖子 11
港元 356 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 27/12/2007

QUOTE:
原帖由 於 1/1/2008 09:41 PM 發表

但依家又未見得零用錢有幾勁.
千4 同千6可以差好遠:lll:

到依家仲懷疑佢富實力?
頂部
raulwong1
活躍會員

UID 2800
精華 1
積分 22
帖子 1959
港元 1157 萬
存款 10 萬
聲望 4
閱讀權限 10
註冊 7/5/2006
來自 道光使團

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 1/1/2008 09:36 PM 發表

你呢D人成日都係度整古做怪咁= ="
成日又怪埋曬小野,馬神咁.......
而家好爸爸係咪贏梗先???
仲話RW長毛....真係令係失望..UP埋曬一堆古靈精怪的言論...= =:rrr:

2.電子麒麟
                   3.好利威

頂部
飛神
版主

UID 2175
精華 3
積分 1867
帖子 17094
港元 6747 萬
存款 0 萬
聲望 13
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 希望之園

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 1/1/2008 09:44 PM 發表

神仙肯搏............殺龜者可能係佢:jjjj: :jjjj:

I can tell you, 一定唔會, 蓮華生輝大把係手:fff:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
回復 #51 raulwong1 的帖子

我地走著瞧~~:gggg:

不過講真////如果零用錢1600真係到,又或者比1400更加叻的話~~

神仙駛唔駛等咁遲先安排佢跑1600呢~~~:loveliness:

大家拭目以待,不要勞氣~~~:gggg:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36609
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/1/2008 09:41 PM 發表

下次入場不妨留意下隻零用錢條腰係唔係特別幼~~

以前前輩教落呢d馬係特別唔識負重磅~~:fff:

順便睇埋隻勁好係唔係都一樣~~:eee:

不過今場零用錢好厲害,全程無cover都竟然交出如此後勁,絕對係 ...

只可以話佢同高雅志勁合拍:jjjj: ,不過以缺過課來睇,輕磅贏紙醉金謎都算打個平手吧.
再下一步可能真係要跑平磅賽,到時睇下呢隻馬係唔係真係大器晚成.

隻馬出親咁多次,最冷果次都係10倍,預期下2-3場都係幾倍左右既馬.

除非對手係蓮華生輝+爆冷同場,咁就有十幾倍啦:fff:
頂部