賽馬世界

標題: 美國三冠次關賽果
curlin
一星會員

UID 4549
精華 0
積分 0
帖子 32
港元 600 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 22/4/2008
美國三冠次關賽果

馬女RACHEL ALEXANDRA 曾以20馬位之距嬴一級賽橡樹,剛以狂風掃落葉姿態勝出必利是錦標,將12隻雄馬打敗,包括肯塔基冠軍MINE THAT BIRD,馬主是最後一刻才報名加 入,要付USD 100,000.00 作報名費,可見幕後信心十足.
頂部
君子
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2173
精華 1
積分 1571
帖子 7573
港元 76 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 紅魔鬼
如果隻mine that bird 吾係咁蝕位 吾知會吾會追到呢
頂部
souphen
虛擬馬主

UID 2193
精華 0
積分 689
帖子 5286
港元 -59 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
完全唔見d咩 狂風掃落葉 , 只係小勝一個馬位

Borel 揀騎 Mind That Bird 黎跑 , 我諗一樣嬴

去到Belmont , Mind That Bird 應可反先 , 呢隻馬我諗2600都到

但係 Rachel Alenandra 我諗最多都係2200 :yyy:

頂部